Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Finalisten BizAwards Altena 2018 zijn 'blij verrast''
10okt

Finalisten BizAwards Altena 2018 zijn 'blij verrast'

ALTENA - 'Er is witte rook'. Of wie zich beter bij dít gezegde thuisvoelt: 'de kogel is door de spreekwoordelijke kerk'. De jury van BizAwards Altena 2018 heeft zich gebogen over de lijst van genomineerden, heeft met hen gesproken en kwam uiteindelijk tot een keuze. Op 22-11 aanstaande staan nu 6 kandidaten in de spotlights tijdens de grote finaleavond van BizAwards Altena 2018 op Fort Altena. Stuk voor stuk waren ze blij verrast met het feestelijke telefoontje ...

Voor Ondernemer van het Jaar 2018 zijn de finalisten (in willekeurige volgorde):

  • Ben en Günther de Rooy - De Rooy Hoveniers uit Dussen
  • Teo van Maastricht - Werkina BV uit Werkendam
  • Mark Timmermans van PT Creations uit Wijk en Aalburg

Voor de titel Starter van het Jaar 2018 staan op de rol (in willekeurige volgorde):

  • Lonneke Kikkert -  Ondernemen met Ballen uit Woudrichem
  • Sandy Spiering - DNS Solutions uit Almkerk
  • Gerlinda van der Stelt - FIB Boutique uit Werkendam

De komende periode breekt een drukke tijd aan voor de finalisten. De jury brengt hen nog een bedrijfsbezoek, heeft dan de nodige vragen, de kandidaten gaan allemaal op de onvermijdelijke foto en er wordt een presentatiefilm gemaakt van alle ondernemers en hun bedrijf. Op basis van alle input worden dan op 22 november aanstaande de winnaars bekend gemaakt tijdens een grote en grandioze Award-uitreiking.

Kaarten reserveren
Wie daar bij wil zijn, is van harte welkom. Dat kan als collega, als zakelijk partner, als werknemer, als buurman of -vrouw als vriend of vriendin ... Dat kan voorafgaand aan de uitreiking tijdens een diner (VIP-arrangement) of als bezoeker. In beide gevallen zijn de kaarten te regelen via www.BizAwardsAltena.nl - Wacht niet té lang met reserveren, want vol = vol.

Organisatie & sponsors
De tweede editie van de algemene ondernemersverkiezing in het Land van Heusden en Altena wordt opnieuw georganiseerd door Stichting B2B-platform Ondernemend Altena.
Het event wordt ook dit jaar gedragen door een groep bedrijven en ondernemersverenigingen, alsook de 3 Altena-gemeenten. Op BizAwardsAltena.nl zijn de respectievelijke sponsoren te vinden.

Ondernemers kunnen hun naam verbinden aan dit unieke evenement. Wie de tweede editie wil supporten, kan alle info vinden op www.BizAwardsAltena.nl. Aanmelden als sponsor kan eveneens via info@OndernemendAltena.nl. Ook voor meer info.Bij de foto: Finaleavond BizAwards Altena 2017

Zie ook:
Kaartverkoop BizAwards Altena 2018 gestart (vr, 5 okt 2018)
Terugblik BizAwards Altena 2017: het beste van Altena (do, 28 dec 2017)
Eerste editie BizAwards Altena 2017 daverend succes (di, 5 dec 2017)


Deel dit bericht met je vrienden!