Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Kaartverkoop BizAwards Altena 2018 gestart'
05okt

Kaartverkoop BizAwards Altena 2018 gestart

WERKENDAM - ALTENA: De grote finale van BizAwards Altena 2018 nadert met rasse schreden. Op 22 november aanstaande vindt de ontknoping plaats tijdnes een prachtige en feestelijke avond in Fort Altena. De finale is het hoogtepunt van de tweede algemene Ondernemersverkiezingen in het Land van Heusden en Altena. Tijdens de Award-uitreiking wordt bekend welke ondernemer er naar huis gaat met de titel Ondernemer van het Jaar 2018 en wie zich mag sieren met de titel Starter van het Jaar 2018.

Kort gezegd: twee ondernemersprijzen. Eén voor gevestigd ondernemerschap en één voor startende ondernemers die nog niet zo lang aan de weg timmeren. Uiteraard beiden in Altena.
Cor Spek, voorzitter van het organiserend B2B platform Ondernemend Altena: 'Met BizAwards Altena maken wij ondernemerschap niet alleen zichtbaar, maar waarderen dat ook in een regio vol markante, hard werkende collega’s. Creatieve en inventieve ondernemers verbinden wij op die manier met elkaar. En dat alles op weg naar één gemeente Altena. De genomineerde ondernemers verdienen daarom alle aandacht. Wij nodigen daarom alle ondernemende collega's en hun medewerkers uit voor deze fantastische avond. Wie wil, schuift voorafgaande aan de uitreiking aan voor een VIP-diner, ook op Fort Altena!'

Programma
Aanvang van de avond is vanaf 20:00 uur. 
VIP gasten worden verwacht vanaf 17:30 uur.

Tijden:
VIP-gasten
Aanvang VIP gasten: 17.30 uur
Start Diner VIP gasten: 18.00 uur
Start Finale BizAwards: 20.00 uur

Reguliere tickets
Aanvang / zaal open: 19.30 uur
Start Finale BizAwards: 20.00 uur

Bestellen: www.BizAwardsAltena.nl OF via de Facebook-pagina van BizAwards Altena

  • KLIK HIER voor de genomineerde ondernemers van 2018 uit de eerste ronde!


Deel dit bericht met je vrienden!