Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem ' Stichting Wereldlichtjesdag Altena zoekt vrijwilligers' In ieder geval één, maar het liefst twee nieuwe leden.
02okt 2018

Stichting Wereldlichtjesdag Altena zoekt vrijwilligers

ALTENA - Stichting Wereldlichtjesdag Land van Heusden en Altena is op zoek naar iemand die de werkgroep wil komen versterken: in ieder geval één persoon, maar liefst twee nieuwe leden.

Het team alat weten: 'Met veel enthousiasme en betrokkenheid hebben wij de afgelopen 6 jaar Wereldlichtjesdag in onze regio georganiseerd. Enorm mooi en waardevol om aan te mogen bijdragen! Twee van onze bestuursleden hebben helaas moeten besluiten hun werkzaamheden voor de stichting te beëindigen en het stokje aan anderen door te geven. Ben jij/bent u diegene die zich in hun plaats wil gaan inzetten?'

Tweede zondag
Wereldlichtjesdag is een dag speciaal voor mensen die een kind hebben verloren. Voor ouders, grootouders, broertjes, zusjes, andere betrokkenen. Op deze dag, die altijd op de tweede zondag van december wordt gehouden, staan we met hen stil bij hun gemis en verdriet. We herdenken hun kind(eren), noemen hun namen en steken kaarsjes voor hen aan om hen zo te laten voelen dat ze niet alleen staan in hun verdriet. En bovenal om hen te laten weten dat hun zoon of dochter nooit zal worden vergeten.

Bijeenkomst
'Tijdens onze bijeenkomst is er ruimte voor mooie muziek, gedichten en andere herinneringen. Voel jij je hierbij betrokken of hierdoor aangesproken? Lijkt het je mooi een bijdrage te leveren aan het organiseren van deze bijeenkomst (dit jaar op 9 december)?'

Stuur dan even een pb via Facebook of een mail naar info@wereldlichtjesdagheusdenaltena.nl voor meer informatie of om je aan te melden voor onze werkgroep.Deel dit bericht met je vrienden!