Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Ondernemend Altena naar relatieconcert Koninklijke Luchtmacht ' Ondernemers uit Altena zijn van harte welkom. Maar vol = vol.
02sep 2018

Ondernemend Altena naar relatieconcert Koninklijke Luchtmacht

REGIO - MISSIONS. Dat is de titlel van het weergaloze concert dat het orkest van de Koninklijke Luchtmacht geeft 13 september 2018 op Vliegbasis Eindhoven. In samenwerking met het Servicecenter Employer Support Defensie is deze avond óók - gratis - toegankelijk voor het netwerk van B2B platform Ondernemend Altena. Wees er snel bij, want op = op. 

Het nieuwe muzikale programma MISSIONS van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht vormt een reis langs de oefen- en uitzendgebieden waar de Koninlijke Luchtmacht haar werk doet. 'Die opdrachten zijn heel verschillend: van ongeplande acties tot brede, internationale missies. Van een reddings- of evacuatietrip naar een rampgebied, tot luchtsteun en een conflictgebied. Wij helpen waar wij kunnen en soms is de “sound of freedom” daarbij al genoeg. Wij werken op bases in heel Nederland, Europa en Amerika, want onze trainingen en missies brengen ons overal op deze planeet.'

Tijdens MISSIONS nemen de 41 blazers en de 7-koppige ritmesectie je mee op een muzikale reis. Vakmusici die stuk voor stuk behoren tot de top binnen hun discipline. Met als resultaat: soulvolle, symfonische popmuziek met een krachtige groove en een herkenbare beat.

Tony Eyk (dé!), componist, arrangeur, accordeonist, pianist, orkestleider, producer, columnist en schrijver, zegt erover: ‘Top orkest.... Vaklui .... En een trompettist (bugelspeler) die klasse heeft en zijn vak verstaat! Daar moet het Ministerie van Defensie zuinig op zijn. Zoek ze maar.....!!’

Geluid uit duizenden
Een geluid uit duizenden. Dat is het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. 'Stap in en reis mee naar Amerika, Scandinavië, de Caraïben, Afrika, het Midden Oosten, enzovoorts. Het orkest doet dat met uitgekiende en hedendaagse arrangementen, solisten uit eigen orkest en zangsolisten.
Samen met een compleet nieuwe podium zorgen de lichtshow en beelden op een drie bij zes meter grote led wall voor visueel spektakel. Dit alles maakt MISSIONS tot een onvergetelijke muzikale reis en neemt je als toeschouwer even mee in de wereld van de luchtmacht. Waar kameraadschap niet voor even is, maar voor het leven.

Aanmelden
Defensie organiseert deze wervelende show voor ondernemers en werkgevers, als waardering voor de samenwerking met de krijgsmacht in welke vorm dan ook: omdat zij hun medewerkers ondersteunen in hun rol als reservist of omdat zij als partner samenwerken op het gebied van employability. Gelet op de jarenlange goede relatie tussen de Koninklijke Luchtmacht én B2B platform Ondernemend Altena zijn ook ondernemers uit deze regio welkom op 13-9 a.s.. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt!

Meld je aan vóór 5 september. Ook je partner is welkom. Omdat voor de toegang tot Vliegbasis Eindhoven persoonsgegevens nodig zijn, dient iedere deelnemer afzonderlijk te worden aangemeld. De persoonlijke informatie wordt alleen gebruikt voor de toegangsregeling.

Kaarten
Inschrijven voor gratis toegangskaarten kan op www.werkenbijdefensie.nl/employersupport. Links onderaan op deze pagina klik je op de button van het concert, die je naar het inschrijfformulier brengt. Iedere bezoeker, dus ook de partner, moet afzonderlijk worden aangemeld. Na aanmelding ontvangt u een mail, die als toegangsbewijs geldt. En nogmaals vol=vol.

KLIK hier voor de flyer ...

Klik HIER om aan te melden ...Deel dit bericht met je vrienden!