Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Verslagenheid groot over dood Werkendamse studente Laura' “Heel veel sterkte voor familie en vrienden.”
12jul 2018

Verslagenheid groot over dood Werkendamse studente Laura

UTRECHT / WERKENDAM: De verslagenheid is groot bij mensen die Laura kennen, maar ook bij die haar niet kennen. De 24-jarige studente verpleegkunde uit Werkendam werd gisteren (11-7) dood in een studentenhuis gevonden. Zij kwam door geweld om het leven, vermoord dus. De politie heeft inmiddels bevestigd dat ze door een misdrijf om het leven is gekomen. Bij het huis aan de Utrechtse Bosboomstraat worden door mensen bloemen en briefjes neergelegd.

Vrij snel nadat Laura dood in haar huis werd aangetroffen, is een verdachte (31) aangehouden. Volgens buurtbewoners was haar relatie na 3 jaar op de klippen gelopen en werd Laura, na de breuk een week of twee geleden, gestalkt door haar gewezen vriend die haar ook bedreigde. 

Laura was ook in Werkendam een bekende voor velen. Dat blijkt niet enkel alleen uit de vele blijken van medeleven onder meer via de social media.  Zo was zij van 2004 t/m 2011 ook een gewaardeerd lid van De Biesboschzwemmers. Haar naam staat daar nog steeds in de ranglijsten op de langere en zwaardere zwemnummers. Ook bij deze Werkendamse vereniging overheerst het verdriet en het onbegrip. De zwemclub plaatste een In Memoriam op de verenigingssite.Deel dit bericht met je vrienden!