Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'MFA De Dussenaar komende periode gesloten' Waarom De Dussenaar gesloten is, niemand die het weet.
04jul 2018

MFA De Dussenaar komende periode gesloten

DUSSEN - De nieuwe MultiFunctionele Accomodatie (MFA) De Dussenaar in Dussen, nog maar net open, sluit haar deuren tijdens de zomervakantie. Waarom is een raadsel. AltenaLokaal trok het na.

‘Onbegrijpelijk’, vindt Hetty Schelle (AltenaLokaal). ‘Het is vooral een strop voor de ouderen die zich tijdens de zomermaanden juist eenzamer voelen omdat hun (klein)kinderen op vakantie zijn.’

Door de sluiting van de MFA wordt hen ook nog hun wekelijkse vertier afgenomen: ‘Geen koffietijd, geen eetpunt, geen breiclub, niet biljarten. Kortom aanzienlijk minder sociale contacten in een tijdsbestek van toch zeker twee maanden.’

Onderzoek

Hetty Schelle ging namens AltenaLokaal op onderzoek uit, maar kwam niet echt verder. Niemand schijnt te weten wat de precieze reden is voor de gesloten deuren. Zelfs verantwoordelijk wethouder de Gelder kent de redenen niet. Hij is niet op de hoogte van de sluiting, maar beloofde wel snel met een antwoord te komen.

Wordt vervolgd dus.

(Foto Werkendam.Net)Deel dit bericht met je vrienden!