Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Actie voor restaurant McDonald’s in Altena slaat aan'
03jul 2018

Actie voor restaurant McDonald’s in Altena slaat aan

ALTENA - Programmamaker Henri Verhagen startte vorige week in zijn Maandagavondshow op Oké FM een ludieke actie: McDonald’s naar Altena. De nieuwe gemeente Altena voldoet per 1-1-2019 immers aan alle criteria die de hamburgergigant hanteert. Een week na dato heeft de Facebook-actiepagina al ruim 1100 likes. Gesteund door dit succes zet Verhagen nu de volgende stap. Hij richt zich op Facebook, namens ‘de burgers van Altena’ rechtstreeks tot McDonald’s.

Beste McDonald's,

Vorige week zijn wij een actie gestart om een McDonald's te krijgen in de nieuwe gemeente Altena 2019. We voldoen aan alle criteria die jullie stellen. Hebben prachtige geschikte locaties en onze burgers staan te springen om een McDonald's! Binnen 1 week hadden we al 1100 likes, dat is meer dan de Facebook pagina's van andere McDonald's filialen! Daarnaast zijn wij vanaf 2019 de grootste gemeente (kwa oppervlakte) van de provincie Noord-Brabant en ligt onze gemeente centraal langs de A27 en de diverse Provinciale wegen!

Kortom: lieve medewerkers van McDonald's. Wanneer komen jullie naar ons mooie Altena?

Groetjes,
De burgers uit Altena

Droomplek

Ondertussen gaat het verzamelen van likes op de actiepagina door en vraagt Verhagen mensen te reageren wat betreft hun ‘ideale Mac-lokatie: ‘Waar moet volgens jou McDonald's gevestigd worden in de nieuwe gemeente Altena? Geef ons jouw ideale droomplek door voor een McDonald's vestiging!’

Zie ook:
Hamburgerketen McDonald’s naar Altena? (ma, 25 jun 2018)


Deel dit bericht met je vrienden!