Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Kelpa uit Werkendam naar Kop van Brabant' Eind november moet Kelpa definitief verhuisd zijn.
12jun 2018

Kelpa uit Werkendam naar Kop van Brabant

WERKENDAM - Voor Kelpa B.V. uit Werkendam breekt een spannende en drukke tijd aan. Het bedrijf vertrekt naar bedrijventerrein de Kop van Brabant. De aanbouw van het nieuwe pand is al gestart. Eind mei gingen de eerste heipalen de grond in voor de specialist in projectverlichting. Het bedrijf kan daarmee als eerste operationeel zijn op het bedrijvenpark.

De ‘supercentrale ligging’ nabij de A27 is de belangrijkste reden voor algemeen directeur Vincent Kemper om de overstap te maken naar een eigen bedrijfspand op de Kop van Brabant. Momenteel is Kelpa gevestigd in een huurpand in Werkendam. Kemper vond het tijd een bedrijfspand te kopen in Werkendam: ‘Wij willen graag hier blijven, omdat we graag dicht bij onze klanten willen zijn. Dat lukt nu, want er zitten er veel hier in de buurt.’
Het nieuwe bedrijfspand bestaat straks uit een klein kantoor met daar bovenop een showroom. De rest van het pand wordt gebruikt als magazijnopslag. 

Ondernemersregio
Kemper wil organisaties die een vestiging op Kop van Brabant overwegen, meegeven dat er in Werkendam veel handel te drijven valt. En dat is volgens hem een belangrijke beweegreden zich op het regionale bedrijvenpark te vestigen. ‘Sinds we hier zitten, komen er zoveel mensen uit de buurt  langsrijden met de vraag of we iets voor ze kunnen betekenen, zelfs internationaal. Dat geeft aan dat zowel de ligging van het bedrijvenpark evenals de handel en industrie in Werkendam supergoed is’, aldus Kemper, die hoopt in september operationeel te zijn op Kop van Brabant. Eind november moet Kelpa definitief verhuisd zijn.Deel dit bericht met je vrienden!