Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Een zomerse ontmoeting voor Hankse Vogelbuurt' Werken aan meer eenheid, rust, veiligheid en saamhorigheid in de Vogelbuurt.
11jun 2018

Een zomerse ontmoeting voor Hankse Vogelbuurt

HANK - De Vogelbuurt in Hank heeft op 23 juni, van 16.00 – 22.00 uur, een zomerse otnmoeting met elkaar. Het treffen is voorzien van een drankje, een hapje en een muziekje op de achtergrond end at alles aan de rand van de Vogelbuurt, in de Zwaanstraat. 

De organisatie is enthousiast: 'Er zijn al aanmeldingen binnen en er zijn ook al aanbiedingen voor op de gezamenlijke eettafel, zoals een heerlijke Hollandse rijstsalade, een pasta tonijnsalade en Indische maïskoekjes. Van diverse sponsoren komen er sausjes, tapenades en diverse broodsoorten.'

Deelnemen
Wie deel wil nemen aan de barbecue, die tussen 18.00 en 22.00 uur plaats vindt, dient zich aan te melden vóór 16 juni. De organisatei kan dan zorgen voor voldoende barbecues. 'Mensen nemen hun eigen vlees, vis, of andere gerechten mee, evenals drankjes.'

Wie een heerlijk eigen gerecht heeft wat hij of zijn graag wil delen met de wijkbewoners, kan dat kwijt op de gezamenlijke eettafel. Wie Barbecue-expert in de Vogelbuurt is, kan zich melden bij Ton Damen, (tonydamen@live.nl) want voor die persoon heeft men een verrassing.

'Geen tijd om te barbecueën, maar wilt u wel de gezelligheid delen? Kom gerust langs! Want tot 22.00 uur bent u van harte welkom! Gewoon gezellig, elkaar ontmoeten in het mooie Hank.

Saamhorigheid
Hopelijk tot ziens!', besluit Buurtpreventie Vogelbuurt Hank, de drijvende kracht achter het evenement die na de spanningen rondom brandstichtingen in de Vogelbuurt, wil werken aan meer eenheid, rust, veiligheid en saamhorigheid in de Vogelbuurt. Het buurtpreventieteam geeft met dit evenement een eerste aanzet.

Zie ook:
Hankse Vogelbuurt heeft buurtpreventieteam (ma, 3 apr 2017)


Deel dit bericht met je vrienden!