Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Timmerdorp Werkendam 2018 gaat niet door' Timmerdorp Werkendam 2016 (archiefbeeld Werkendam.Net).
17mei 2018

Timmerdorp Werkendam 2018 gaat niet door

WERKENDAM - Het bestuur van Stichting Timmerdorp Werkendam maakt bekend dat Timmerdorp 2018 niet doorgaat.  Na diverse noodoproepen op social media en in de krant, blijkt dat er te weinig vrijwilligers beschikbaar zijn om te helpen in de geplande Timmerdorpweek.

Deze week was gepland in de bouwvak, omdat alleen in die periode alle bestuursleden beschikbaar zijn. Nu blijkt dat het niet haalbaar is om het Timmerdorp te organiseren, omdat veel vrijwilligers niet beschikbaar zijn of met vakantie zijn. Ook het aantal deelnemende kinderen is niet voldoende om het evenement te organiseren. Het bestuur betreurt het besluit, maar ziet helaas geen andere mogelijkheid.

Bedanken
De leden van het bestuur gaan zich nu richten op de organisatie voor Timmerdorp 2019. Het bestuur laat weten: ‘Tegen het einde van het jaar wordt de datum voor Timmerdorp 2019 bekend en we hopen dat er dan voldoende vrijwilligers kunnen helpen om van het Timmerdorp weer een mooi kinderfeest te maken. Langs deze weg willen wij alle sponsors en vrijwilligers van de afgelopen jaren hartelijk bedanken en wij hopen hen weer terug te zien bij Timmerdorp 2019.’ 

(Foto Werkendam.net) Deel dit bericht met je vrienden!