Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Met oversteekplaatsen en wegafsluiting veilig naar school' Er komen twee verhoogde zebrapaden op de Van Randwijklaan.
13mrt

Met oversteekplaatsen en wegafsluiting veilig naar school

WERKENDAM - Door de verhuizing van de scholen ’t Kompas en Burg. Sigmondschool naar het Vlechtwerk aan de Hooftlanden veranderen de verkeersstromen. Voor de veiligheid van overstekende kinderen neemt de gemeente, in overleg met de scholen en ouders, een aantal verkeersmaatregelen.

Afsluiten Sportlaan tijdens in- en uitgaan scholen
Tussen 08.00 en 09.00 uur en tussen 14.00 en 15.00 uur sluiten we de Sportlaan tussen de Vissersdijk en Wilgenlaan af. Fietsers en wandelaars kunnen er wel langs. Ouders die hun kinderen met de auto naar ’t Vlechtwerk brengen rijden via de Hooftlanden. Om de Ds. Joh. Groenewegenschool en De Akker te bereiken rijden ouders via de Sportlaan. Na de werkzaamheden op de Raadhuislaan en Van Randwijklaan wordt de afsluiting definitief.

Verhoogde zebrapaden
In de week van 12 maart komen er twee verhoogde zebrapaden op de Van Randwijklaan. Een ter hoogte van de inrit naar de parkeerplaats Ds. Joh. Groenewegenschool en een ter hoogte van de Kamille. Voor de kruising Zaagbekstraat/Van Randwijklaan onderzoeken we nog hoe kinderen veilig over te laten steken. 

Verkeersbrigadiers
Tot de zebrapaden klaar zijn helpen verkeersbrigadiers de kinderen met oversteken.Deel dit bericht met je vrienden!