Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem '‘Help Autje (letterlijk) op weg’' Stichting GSW heeft tienduizend euro nodig voor een nieuwe bus.
10mrt

‘Help Autje (letterlijk) op weg’

WERKENDAM - Audrey van der Lee, voor vrienden Autje, kartrekker van Stichting GSW Altena heeft een uitdaging nu haar trouwe caddy de geest dreigt te geven. De breed gewaardeerde stichting is afhankelijk van goed vervoer voor het bieden van ondersteuning aan veel gezinnen die het (tijdelijk) even wat minder hebben. Autje is een actie gestart: ‘Help Autje op weg.’

Helaas is het tijd om afscheid te nemen van mijn caddy. Hij hangt nu met touwtjes aan elkaar, want anders kon ik helemaal niet meer rijden. Dank aan A lex autocenter die hem weer met een omweg aan de praat kreeg. Ook staat er begin april een keuring voor de deur. Wat geen succes wordt met een start motor probleem en een lekke koppakking en meer....

Arjen Quartel Audi en een aantal andere Werkendamse auto bedrijven hebben de koppen bij elkaar gestoken. Zij hebben binnenkort een geschikte bus. Ook zijn zij bereid om deze 5 jaar te onderhouden en gratis onderdelen te leveren. Echt helemaal geweldig van deze kanjers.

Waarom nu deze bus. Ik kan wegens mijn beperkingen steeds lastiger schakelen/koppelen, dus een automaat is erg fijn voor mijzelf. Een bus, omdat we meer leveranciers hebben en het eten dan makkelijker erin past. Een bus zorgt ervoor dat 244 gezinnen eten kunnen ophalen in de shop. Ik ga heel Altena door.

Dankzij ondernemers uit Giessen heb ik de eerste 1000 euro. Vanaf vandaag gaan we dus extra inzamelen en zijn er nog 9000 euros nodig om dit te realiseren.

Ik hoop op jullie ondersteuning en ben daar dankbaar voor.

U kunt een bijdrage doen via :
www.stichtinggsw.nl/helpen. Of rechtstreeks storten op NL26 RABO 0182499073

Groet AutjeDeel dit bericht met je vrienden!