Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Facebook verandert tijdlijn. Blijf ons volgen!'
18apr

Facebook verandert tijdlijn. Blijf ons volgen!

ALTENA - Facebook, een belangrijk en door velen gebruikt social medium, gaat opnieuw aanpassingen doorvoeren. De belangrijkste verandering dit jaar is een volledig herziene Tijdlijn. Deze werd afgelopen jaren langzaam maar zeker overgenomen door merken en bedrijven, waardoor foto’s en verhalen van vrienden en familie in de verdrukking kwamen. Aldus Facebook die vindt dat dát veranderen moet. Want Facebook bepaalt immers wát er op uw persoonlijke Tijdlijn verschijnt. 

Facebooktopman en -oprichter Mark Zuckerberg voert  de komende maanden “grote veranderingen door in de manier waarop zij Facebook bouwen”. Zo liet hij eerder weten. Posts van Facebook-vrienden en uit groepen waar gebruikers lid van zijn, zullen voorrang krijgen boven publieke posts, bijvoorbeeld media zoals Altena.Net, maar ook van bedrijven en organisaties. Berichten van deze partijen verdwijnen naar beneden. Maar... Daar is iets aan te doen!

Wie op Facebook de alledaagse dingen uit de 21 kernen van Altena wil blijven volgen via Aalburg.Net, Werkendam.Net, Woudrichem.Net én Altena.Net past het best even de instellingen aan. Dat is heel eenvoudig!

Aanpassingen instellingen
Hoe past u de voorkeuren voor uw Facebook-nieuwsoverzicht aan? .

Op de desktop - foto onder
Ga met uw muis op uw Facebookpagina naar rechtsboven. Daar staat een pijlteken in de blauwe Facebook-balk. Klikken en iets verder naar beneden vindt u de optie ‘Voorkeuren voor nieuwsoverzicht’. Klik hierop en er verschijnt een scherm met de voorkeuren waaruit u kunt kiezen. Klik op het icoon van Altena.Net en er verschijnt een blauwe ster in de rechterbovenhoek van het logo.  Klaar. (Foto boven.)

Op het mobieltje of de tablet
Klik op de drie horizontale streepjes rechtsonder in uw Facebook-app. Ga naar Instellingen. Er verschijnt in een balkje de tekst “Voorkeuren nieuwsoverzicht”. Klik erop en het overzicht met de voorkeuren klapt open. Klik op het icoon van Altena.Net en er verschijnt een blauwe ster in de rechterbovenhoek van het logo. Klaar!

Zo bent u verzekerd dat Altena.Net - en de alledaagse dingen over de 21 kernen van Altena - in uw Tijdlijn blijft verschijnen.Deel dit bericht met je vrienden!