Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Eerstvolgende Havendag Werkendam in 2020' De Havendag wordt een keertje overgeslagen ...
12feb

Eerstvolgende Havendag Werkendam in 2020

WERKENDAM - De kogel is door de kerk: de eerstvolgende Havendagen Werkendam zijn gepland op 3 en 4 juli 2020. De organiserende commissie bestaat dan 20 jaar en wil groots uitpakken met een spetterend 2-daags evenement in en rondom de Biesbosch- en Beatrixhaven.

Hoe het festijn precies vormgegeven gaat worden, is nog niet bekend maar volgens voorzitter Dick Hoogendoorn draaien de raderen al volop: “De Commissie Havendag Werkendam bruist van de ideeën, waaronder een uitbreiding naar twee dagen. Om daar op een verantwoorde manier invulling aan te geven hebben we extra voorbereidingstijd en extra budget nodig. Ook hebben we  programmaonderdelen op het oog die wegens grote populariteit erg lang van tevoren geboekt moeten worden. Al met al betekent dit dat wij de Havendag in 2018 een keertje overslaan en onze energie richten op 2020”.

Gouden formule
Het sleutelwoord bij de organisatie van de Havendag is ‘samenwerking’. Er wordt weer gestreefd naar een vlekkeloos samenspel tussen het lokale verenigingsleven, bedrijven, winkeliers, onderwijs, externe gasten en spannende attracties. Ook de gemeente en de hulpdiensten zijn belangrijke spelers. Dat deze unieke samenwerking een gouden formule is blijkt wel uit de hoge bezoekersaantallen: in 2016 wisten zo’n 25.000 bezoekers Werkendam te vinden.

Verbinding Aalburg en Woudrichem
Omdat het de eerste Havendagen in de gemeente Altena worden, wordt ook de verbinding met Aalburg en Woudrichem gezocht. Verenigingen, bedrijven, scholen - een ieder is van harte uitgenodigd deel te  nemen.

Ideeën welkom
Ideeën voor de invulling van de Havendagen en sponsoring zijn welkom via de Facebookpagina van Havendag Werkendam.

(Foto Werkendam.Net)Deel dit bericht met je vrienden!