Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Altena Experience was een 'fantastische ervaring'' Het team van het Altena College kijkt terug op een zeer geslaagde en gezellige middag.
09feb

Altena Experience was een 'fantastische ervaring'

SLEEUWIJK - Maar liefst 179 leerlingen uit groep 8 bezochten woensdagmiddag (7-2) de Altena Experience op het Altena College in Sleeuwijk. Tijdens de Open Dag konden de leerlingen zich inschrijven voor de Experience die het dichtst bij hun interesse ligt. Zo was er een Experience Sportief, Creatief, Onderzoek & Ontwerp en Wereldburger.

Elk groepje leerlingen werd begeleid door enthousiaste leerling-mentoren uit de bovenbouw, die hen van de ene naar de andere Experience brachten. Zo leerden de basisschoolkids het gebouw, de lokalen en een aantal docenten alvast een beetje kennen.

'Het enthousiasme van de groep 8 leerlingen was overweldigend. De sportiviteit, creativiteit en de interesse voor wetenschap en historie spatte ervan af', zo laat het Altena College weten.

Het team van het Altena College kijkt terug op een zeer geslaagde en gezellige middag.

Op woensdag 7 maart (van 15.30 – 20.30 uur) en donderdag 8 maart (van 18.00 – 20.30 uur) zijn er inschrijfdagen.Deel dit bericht met je vrienden!