Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Nieuwjaarsreceptie De Buurman goed bezocht' Burgemeester De Boer wenste alle ondernemers 'veel zwarte cijfers'.
12jan

Nieuwjaarsreceptie De Buurman goed bezocht

WERKENDAM - Met een ledenaantal van ruim 320 mag businessclub De Buurman zich een goed groeiend netwerk noemen. Een groot deel van die leden bezocht de nieuwjaarsreceptie in De Waterman.

De burgemeesterf van Werkendam, Yves de Boer, was ook aanwezig en hield een korte toespraak. Hij sprak zijn waardering uit voor het netwerkinitatief. De eerste burger noemde de grote inzet van ondernemers belangrijk voor de lokale en regionale economie. Werkendam heeft wat te bieden. Als derde binnenvaarthaven met alle bedrijvigheid vandien wordt er naar de gemeente gekeken, liet De Boer weten. Hij had onlangs nog een delegatie bestuurders op bezoek die vooral meer wilden weten over de visie en het economisch beleid van de gemeente. 'Ga zo door!' prees De Boer. Hij wenste alle aanwezige ondernemers tot slot 'veel zwarte cijfers'.

Magazine
Aansluitend reikte de voorzitter van De Buurman, Gertjan Dolislager, het nieuwe zakelijk magazine  van de businessgroep uit aan de burgemeester. Het glossy blad werd vervolgens in ruime mate aan de aanwezigen verstrekt.

Vervolgens schoof het gezelschap de rij in voor een buitengewoon gevarieerd warm en koud buffet.

Het bleef dan ook nog lang gezellig in De Waterman.

(Foto MediaPlein Altena.Net)

Zie ook:
Sailing home for christmas ... (za, 23 dec 2017)
Businessclub De Buurman lanceert eigen magazine (vr, 13 jan 2017)
De Buurman: nieuw netwerk voor de binnenvaart (ma, 29 aug 2011)


Deel dit bericht met je vrienden!