donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Nieuwjaarsreceptie De Buurman goed bezocht

12 januari 2018 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Met een ledenaantal van ruim 320 mag businessclub De Buurman zich een goed groeiend netwerk noemen. Een groot deel van die leden bezocht de nieuwjaarsreceptie in De Waterman.

De burgemeesterf van Werkendam, Yves de Boer, was ook aanwezig en hield een korte toespraak. Hij sprak zijn waardering uit voor het netwerkinitatief. De eerste burger noemde de grote inzet van ondernemers belangrijk voor de lokale en regionale economie. Werkendam heeft wat te bieden. Als derde binnenvaarthaven met alle bedrijvigheid vandien wordt er naar de gemeente gekeken, liet De Boer weten. Hij had onlangs nog een delegatie bestuurders op bezoek die vooral meer wilden weten over de visie en het economisch beleid van de gemeente. 'Ga zo door!' prees De Boer. Hij wenste alle aanwezige ondernemers tot slot 'veel zwarte cijfers'.

Magazine
Aansluitend reikte de voorzitter van De Buurman, Gertjan Dolislager, het nieuwe zakelijk magazine  van de businessgroep uit aan de burgemeester. Het glossy blad werd vervolgens in ruime mate aan de aanwezigen verstrekt.

Vervolgens schoof het gezelschap de rij in voor een buitengewoon gevarieerd warm en koud buffet.

Het bleef dan ook nog lang gezellig in De Waterman.

(Foto MediaPlein Altena.Net)

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.