Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Maranathakerk brengt beroep uit op ds Vis'
30dec 2017

Maranathakerk brengt beroep uit op ds Vis

WERKENDAM - De gereformeerkde Maranthakerk heeft een beroep uitgebracht op ds M.P. Vis uit Sint Jansklooster. Dat schrijft de kerkelijke gemeente op haar website.

Op vrijdag 29 december werd de beroepsbrief door een delegatie van de  kerk persoonlijk aan de dominee in Sint Jansklooster (Overijssel) overhandigd.

Voor het nemen van een beslissing op een beroep is in de kerkorde een termijn van maximaal drie weken gesteld, wat betekent dat ds. Vis uiterlijk 19 januari a.s. een beslissing dient te nemen.

Kennismaking

De Maranathakerk laat weten: ‘Alvorens te beslissen wil ds. Vis graag kennismaken met de kerkenraad en de gemeente op maandagavond 15 januari 2018, Aanvang 19.45 uur. Ook zijn echtgenote en kinderen zullen dan aanwezig zijn. U wordt dus van harte uitgenodigd voor dit kennismakingsbezoek.’

Men vervolgt: ‘Een spannende periode voor ds. en familie Vis, voor onze gemeente, maar natuurlijk ook voor de gemeente in Sint Jansklooster is aangebroken. Wij bidden daarom ds. Vis en zijn gezin Gods nabijheid en steun toe bij het nemen van een beslissing.’

Dominee Vis is aan de gerefomeerde Johanneskerk in Sint Jansklooster verbonden sinds januari 2010. Daarvoor stond hij in Schipluiden.Deel dit bericht met je vrienden!