Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Con Amore zoekt gastleden voor Marcus Passion'
27dec 2017

Con Amore zoekt gastleden voor Marcus Passion

SLEEUWIJK - Op Palmzondag, 25 maart 2018, zal C.G.K. Con Amore in de Ontmoetingskerk in Sleeuwijk de Marcus Passie uitvoeren. Het koor zoekt daarvoor enkele gastleden.

Op Goede Vrijdag 30 maart 2018 hoopt het koor dezelfde Passie uit te voeren in de St. Pieter in Tricht.
Deze nieuwe en nog niet eerder uitgevoerde Passiemuziek naar het evangelie van Marcus is samengesteld, bewerkt en gecomponeerd door de dirigent van het koor, Jaap Kwakkel. Naast koor- en samenzang zullen de muziekstukken door gesproken tekst met elkaar verbonden worden. De muziek is Nederlandstalig en niet moeilijk om in te studeren. Wie het leuk vindt om hierin mee te zingen, Is als gastlid van harte welkom.

Het koor laat weten: ‘Wij kunnen uw steun (ofwel uw stem) goed gebruiken! Aan deze deelname zijn geen kosten verbonden (behalve voor het busvervoer voor de uitvoering in Tricht).’

Meedoen

Het koor repeteert op maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Bolderik in Sleeuwijk. De repetities voor de Marcus Passie beginnen op maandag 8 januari. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van Con Amore (0183-401696) of een e-mail te sturen naar conamoresleeuwijk@gmail.com Deel dit bericht met je vrienden!