Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'De Werf ontmoetingsplek voor Open Coffee Altena 31.0' Editie 32.0. Opnieuw business to business. Met Coffee als brandstof.
28okt 2017

De Werf ontmoetingsplek voor Open Coffee Altena 31.0

WOUDRICHEM - REGIO: Het is bekend dat Open Coffee Altena door de regio 'hopt' van bedrijf naar bedrijf. Netwerkende ondernemers matchen eens per twee maanden zo steeds op een andere locatie. Op 9-11 is Woerkums nieuwe MFA De Werf de place to be.

In het vroegere gemeentehuis aan het Raadhuisplein vinden diverse gemeentelijke diensten nu onderdak. Dat zijn Bibliotheek CultuurPuntAltena, de gemeente Woudrichem, VluchtelingenWerk, Centrum voor Jeugd en Gezin, stichting De Vleet en vanaf 2018 Kinderopvang BuitenGewoon. 

BizAwards 
Open Coffee Altena 31.0 is op donderdag 9 november te gast op die multifunctionele plek. Opnieuw zal een tachtigtal ondernemers nieuwe contacten leggen ('3 tot 5', laat Ondernemend Altena weten) of bestaande uitdiepen. Oftewel business to business met Coffee als brandstof. Als vanouds met pitches, smakelijke koffie en goede gesprekken.

Ook dit keer uitgebreid aandacht voor het event BizAwards Altena 2017 dat op 23-11 de allereerste Awards zal uitreiken aan de Ondernemer van het Jaar en het Talent van het Jaar in Alterna. Uit de zes overgebleven kandidaten worden twee winnaars gekozen, per categorie één.
'De avond heeft een mooi inhoudelijk en feestelijk programma', aldus Ondernemend Altena, de drijvende kracht achter het event. 'Zo is Ingrid Adriaanse die avond dagvoorzitter. Zij is onder meer bekend van RLT Z en RTL7 en Business010. En daarmee voor ondernemers een interessante partij.'

Ondernemers die de feestavond bij willen wonen, reserveren hun kaarten snel op www.BizAwardsAltena.nl.

De feiten 
Ondernemers netwerken op 9-11 in de MFA De Werf, Raadhuislein 1, Woudrichem van 09.30-11.00 uur. Aanmelden, niet verplicht, wel gewenst kan via www.OndernemendAltena.nl. Daar staat een overzicht wie er komt en wie u eventueel wilt ontmoeten.

Fotografe Lian Oomen schiet dit keer 'de plaatjes'.

(Foto Lian Oomen)

Zie ook:
De Werf feestelijk geopend (zo, 2 jul 2017)
Gemeentehuis Woudrichem na de zomer verder als De Werf (di, 21 mrt 2017)


Deel dit bericht met je vrienden!