vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Sociaal-maatschappelijk netwerken met Open Coffee Altena

2 april 2017 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Dat Open Coffee Altena al vijf jaar de hele regio doorkruist, zal nagenoeg bekend zijn. De netwerkontmoeting met Coffee als brandstof komt zo bij de meest uiteenlopende bedrijven. Net als op 13 april aanstaande: ondernemers gaan aan de sociaal-maatschappelijke koffie bij GSW Altena.

De welzijnsorganisatie uit Werkendam is een initiatief met een bijzonder verhaal. Van kleinschalig helpen, letterlijk vanuit de achtertuin, is de (inmiddels) stichting uitgegroeid tot een organisatie van formaat. En daarmee direct een mooi voorbeeld van geslaagd ondernemerschap. Vanuit visie en passie aan de slag met je missie en door knetterhard werken ondertussen ruim duizend gezinnen voorzien van datgene wat zij nodig hebben. Alles met gesloten beurs en voor iedereen die het (tijdelijk) even minder heeft...

Initiatiefneemster en dé kartrekker achter Stichting GSW is Autje van der Lee, Audrey voor intimi. Zij stond eerder op de rode Open Coffee Stip bij Open Coffee Altena en dus was de connectie snel gemaakt. De netwerkmeeting zou een keer naar Werkendam komen. Op 13 april nemen ondernemers, bestuurders, managers en beslissers dus een kijkje in de GSW-keuken.

Gele Coffee Spot
Naast de inmiddels overbekende rode Coffee Stip, waarop ondernemers 90 seconden een vlammende pitch kunnen geven, is ook de gele Coffee Spot in Werkendam te vinden. Een knalgele statafel waar nieuwkomers bij Open Coffee Altena kunnen aanschuiven. Ondernemers nemen hen dan mee in de gang van zaken rond de netwerksessie en helpen bij het tot stand brengen van nieuwe contacten. Wie zich meldt bij de gele Coffee Spot krijgt tevens een aantrekkelijk mediapakket om zijn of haar bedrijf (nog) verder boven het regionale maaiveld uit te tillen. Want dat is waar Open Coffee Altena voor staat: ondernemerschap zichtbaar maken en zinvol versterken.

De feiten
Open Coffee Altena 28.0 wordt op 13 april a.s. gehouden bij GSW Altena aan de Vierlingshtraat 10B in Werkendam. Tijd van 09.30 - 11.00 uur. Aanmelden en info via www.OndernemendAltena.nl - Aanmelden is niet verplicht, maar wordt wel vriendelijk geadviseerd. Bekend is dat veel ondernemers zich van tevoren informeren wie er komt en wie men wil ontmoeten.

(Foto Lian Ooms)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.