vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Netwerkkijkje in sociaal-maatschappelijke keuken van GSW Altena

26 maart 2017 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Netwerken met een sociaal-maatschappelijke insteek. Dat is wat Open Coffee Altena 28.0 doet 13 april aanstaande. Gastheer van de meeting met Coffee als brandstof is dit keer GSW Altena in Werkendam. Ondernemers worden van harte uitgenodigd.

Een kijkje in de keuken bij een organisatie die het toonbeeld is van ondernemerschap. Handen uit de mouwen en gaan voor je passie. Binnen drie jaar vanachter de keukentafel naar een instantie met bijna 30 medewerkers, dagelijks in touw voor 1.100 gezinnen in het Land van Heusden en Altena.

GSW Altena met kartrekker Autje van der Lee: Een sociaal ondernemer met als primair doel het creëren van maatschappelijke meerwaarde op een ondernemende manier. Financiële opbrengst kan, maar is niet het doel. Winsten zijn investeringen in de missie. Dat onderscheidt deze vorm van sociaal ondernemerschap van traditionele bedrijven.

Welkom
Open Coffee Altena schuift graag een keer aan tafel om dit maatschappelijke initiatief een (extra) hart onder de riem te steken. Schuift u ook aan?

    Donderdag 13 april 2017 - van 09.30 uur - 11.00 uur. GSW Altena.
    Vierlinghstraat 10B in Werkendam.
    Info & aanmelden via www.OndernemendAltena.nl

Van harte aanbevolen en dito uitgenodigd.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.