zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Koninklijke Onderscheiding voor vertrekkende brandweermannen

28 januari 2017 (door WerkendamNet)

HANK - Zaterdag (28-1) reikte burgemeester Yves De Boer namens Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander aan vier vertrekkende leden van het brandweerkorps Werkendam een Koninklijke Onderscheiding uit.

Het betreft

- Frank van de Sande uit Hank, 57 jaar. Sinds 1993 lid van de vrijwillige brandweer, team Hank, in de functie van Manschap en Brandweerchauffeur. 23 dienstjaren.

- Bert Biesheuvel uit Werkendam, 56 jaar. Sinds 1992 lid van de vrijwillige brandweer, team Werkendam, in de functie van Manschap. 24 dienstjaren.

- Willy Schelle uit Hank, 55 jaar. Sinds 1986 lid van de vrijwillige brandweer, team Hank, in de functie van Manschap. 30 dienstjaren.

- Ton Wintermans uit Dussen, 55 jaar. Sinds 1985 lid van de vrijwillige brandweer, team Dussen, in de functie Bevelvoerder en Brandweerchauffeur. 31 dienstjaren

Korpsavond
De uitreiking vond plaats tijdens de korpsavond die door de korpsleiding van de Brandweer Midden- en West- Brabant, cluster Noord, werd georganiseerd voor de leden en partners van de vrijwillige brandweerteams in de gemeente Werkendam.

De bijeenkomst was in Zalencentrum De Phoenix in Hank.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.