vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Wegrestaurant Napoleon bedolven onder steunbetuigingen

16 december 2016 (door WerkendamNet)

HANK - Nu de Merwedeburg in de A27 weer open is voor het vrachtverkeer reageren directie en personeel van Wegrestaurant Napoleon middels een ingezonden brief op de enorme bijval die men kreeg in de periode dat de brug was afgesloten voor al het vrachtverkeer. 

Beste mensen,

De opening van de Merwedebrug bij Gorinchem in maart 1961 is van grote betekenis geweest voor het verkeer van het noorden naar het zuiden vice versa. En zeker ook voor de bereikbaarheid c.q. ontsluiting van ons Altena. Ons bedrijf Wegrestaurant Napoleon heeft er eveneens garen bij gesponnen.

Je staat er feitelijk niet eens meer bij stil, tot op 11 oktober j.l. het onwaarschijnlijke gebeurt: afsluiting van de brug voor alle verkeer van 3,5 ton en zwaarder! Dit in verband met geconstateerde haarscheurtjes, na een grondige inspectie.

De schade voor diverse transportbedrijven gaat in de miljoenen lopen. Ook ons bedrijf ontkomt hier niet aan. Het grote parkeerterrein blijft vervolgens nagenoeg leeg en dus is het bezoek aan ons restaurant navenant!

'Elk nadeel heeft zijn voordeel' en 'In nood leert men zijn mensen kennen', zijn zomaar twee spreekwoorden die vervolgens ook op ons van toepassing blijken te zijn. Zo kregen we in die periode, die maar liefst tot vrijdag 9 december j.l. geduurd heeft, bezoek van onder andere ambtenaren van de gemeente Werkendam, vertegenwoordigers van Rijkswaterstaat, directieleden en medewerkers van transportbedrijven, chauffeurs van Arriva en last but not least heel veel inwoners van Hank, Dussen en omstreken. Dit alles om ons een hart onder de riem te steken! Deze grote bijval was werkelijk hartverwarmend! Dan was er nog die speciale actie van v.v. Dussense Boys. Onvergetelijk!

Dit alles heeft ons en uiteraard ook al het personeel bijzonder veel goed gedaan. Daarom willen wij U allen bij dezen heel hartelijk bedanken. Het was in één woord: grandioos!

Tot ziens!

Personeel en directie
Wegrestaurant Napoleon

(Foto redactie WerkendamNet - alle rechten voorbehouden)

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.