dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

Sponsorloop voor schoolplein 't Kompas geweldig succes

17 november 2016 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - De sponsorloop afgelopen donderdag (10-11) op CBS 't Kompas was een geweldig succes. De kinderen de school zetten zich achterliggende periode enorm in om een flink geldbedrag bij elkaar te rennen voor de inrichting van het nieuwe schoolplein.

De school laat weten: 'We hebben het mooie bedrag van meer dan 5000 euro opgehaald. Van de week is een cheque overhandigd met een bedrag van 4975,35 euro, maar daarna is er nog wat geld binnengebracht, waardoor we over de 5000 euro zijn gegaan! Wat ontzettend mooi! Wij willen u, de overige sponsoren en de kinderen bedanken voor ieders bijdrage.'

Vrienden
Achter de schermen heeft inmiddels een groep betrokken (groot-) ouders zich verenigd in De Stichting Vrienden van 't Kompas. Deze stichting werd op 28-09 opgericht en zet zich in om de kinderen van 't Kompas een extra fijne leer- en ontwikkelingsomgeving te bieden op de nieuwe school, de multifunctionele accomodatie aan de Hooftlanden. Heel concreet betekent dit dat De Vrienden zich inzetten om ook financiële middelen te vinden om de buitenruimte (het plein) van 't Kompas aan de Hooftlanden in te richten.

Meehelpen
Wie mee wil helpen, mee wil doen, kan zich opgeven bij het bestuur van de stichting: Herbert Schaap (h.schaap@kompaswerkendam.nl), voorzitter, Arie Potters (info@maatwerk-events.nl), secretaris of bij Marc Schouwenaars (marcschouwenaars@outlook.com), penningmeester.
Of bij de overige werkgroepleden: Olaf van Oord (ovanoord@proxys.nl), Corné Visser (corne@bacotrucks.nl), de heer T. (Ton) de Waal (amdw@dewaalbv.nl), Richard Schmidt (richard@dks-international.com).

(Foto CBS 't Kompas)

Lees meer over:

school Kompas sponsorloop
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.