donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Dussense Boys: 'Steun Wegrestaurant Napoleon'

31 oktober 2016 (door WerkendamNet)

DUSSEN / HANK: Leidt de afsluiting van de Merwedebrug voor alle vrachtverkeer voor sommigen tot rust (het is stiller wat betreft geluid zo werd gemeten), voor anderen is de blokkade in de A27 bij Gorinchem een ramp.

Een voorbeeld daarvan is Wegrestaurant Napoleon bij de afrit Hank / Dussen aan de Keizer Napoleonweg 11. Daar werd het ook stiller, iets wat per se niet de bedoeling was. Chauffeurs blijven weg en de ondernemers verliest omzet. Vanwege de centrale ligging langs de A27 tussen Breda en Gorinchem was Wegrestaurant Napoleon juist bij uitstek een prima locatie om af te spreken of te zijn voor een kop koffie of een hapje eten. Aan dat laatste wil SV Dussense Boys wat aan doen. De club riep een actie in het leven: 'Steun Ad en zijn personeel in moeilijke tijden.'

"Wij roepen iedereen op om Ad Valk te steunen en een hapje te gaan eten bij wegrestaurant Napoleon. Al diverse elftallen en leden hebben gehoord gegeven aan de oproep en zijn gezellig gaan eten bij Ad.

Ad is al jaren een trouwe sponsor van de club. Deze sponsor wordt nu zwaar geraakt, doordat de Merwedebrug is gesloten voor vrachtverkeer. Dagelijks komen meer dan honderd vrachtwagenchauffeurs eten bij het restaurant. Echter nu de brug is gesloten voor vrachtverkeer komt bijna niemand meer voor een uitsmijter. Steun Ad. Hij heeft ook altijd klaar gestaan voor SV Dussense Boys."

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.