dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Hermen Vreugdenhil kandidaat Tweede Kamer voor ChristenUnie

18 oktober 2016 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK: Hermen Vreugdenhil uit Nieuwendijk staat op de achtste plaats van de conceptkandidatenlijst van de ChristenUnie voor de Tweede Kamerverkiezingen in maart 2017. Vreugdenhil, fractievoorzitter van de ChristenUnie-SGP Statenfractie in Noord-Brabant en raadslid voor de ChristenUnie in Werkendam is blij met 'in hem gestelde vertrouwen.'

Vreugdenhil laat weten: “Als christen wil ik mijn geloof een stem geven door mij in te zetten voor een samenleving waarin we weer omzien naar elkaar, waar we trots zijn op onze vrijwilligers en waar we bouwen aan de toekomst van onze kinderen. Ik doe dat nu al in Brabant en straks ook in Den Haag.”

Lijst
De ChristenUnie presenteerde vandaag de volledige kandidatenlijst. Deze wordt aangevoerd door Gert-Jan Segers. Huidige Tweede Kamerleden Carola Schouten, Joël Voordewind, Carla Dik-Faber en Eppo Bruins staan respectievelijk op de tweede tot vijfde plek.

De kandidatenlijst wordt besproken op het ChristenUnie-congres op 26 november. Dan wordt ook het verkiezingsprogramma vastgesteld. Vreugdenhil zegt bij zijn kandidatuur de nadruk te willen leggen op behoud van kleine scholen in de regio, de aanpak van de georganiseerde (drugs)criminaliteit en het investeren in de ondersteuning van vrijwilligers. Met Vreugdenhil is ook het Brabantse geluid goed te horen binnen de ChristenUnie.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.