donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Timmerdorp Werkendam hamert er flink op los

26 juli 2016 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Hamerslagen, afgewisseld met schelle kinderstemmen en een enkele galmende 'dienstmededeling' door de speakers. Dat zijn de geluiden van de eerste dag van Timmerdorp Werkendam 2016. De posters met 'Wanted' aan de poort stroken niet met het beeld erachter. Weinig Wild West. De stemming is top en het weer is prima. En de kinderen genieten zichtbaar. Kortom, alle ingrediënten voor een successtory zijn aanwezig.

Wie de Western-poort aan de Werkina doorkomt, wordt verrast door een prettig beeld van knetterhard werkende kids. Met het puntje van de tond uit de mond zijn sommigen super serieus bezig om van hun bouwwerk het mooiste te maken van de hele wereld. Verderop staat een tweetal meiden te klessebessen met een mijnheertje. De sfeer is gemoedelijk. De voorraad pallets indrukwekkend. De Snoep Saloon doet goede zaken. Vrijwlligers helpen de timmerlieden in spé om zaken machinaal op maat te krijgen. Het rijtje kleine vaklui wacht geduldig voor de kraam op zijn en haar beurt.

Cowboys en indianen
Morgen is Timmerdorp Werkendam weer open van 10.00 tot 16.00 uur. Donderdag ( 'Dan moet je beslist komen kijken hoor! Het wordt hartstikkel leuk!') zijn er ook allerlei spelletjes voor de kids. Met name de springkussens zullen gretig aftrek vinden, zo is de verwachting. Net als het schminken en het brood bakken. Eind van de middag is er ook een spectaculaire show over cowboys en indianen. Met aansluitend een smulrijke bbq.

Op woensdagavond is er de open avond. Wie wil, kan komen kijken naar de bouwwerken van timmerend Werkendam. Kortom, Timmerdorp Werkendam is er natuurlijk voor de kids, maar ook de oma's, opa's en de ouders worden niet vergeten. 'Meegenieten' is het motto.

(Foto's Werkendam.net)

Zie ook:

Lees meer over:

Werkina timmerdorp 2016
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.