vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Kids De Morgenster op WERK-safari bij De Waal

21 maart 2016 (door WerkendamNet)

WERKENDAM / SLEEUWIJK - Werkendam Maritime Industries (WMI) organiseerde vandaag (21-03) twee 'coole' WERK-safari’s voor groep 8 van De Morgenster. De kids gingen op 'safari' bij De Waal bv Machinefabriek - Scheepstechniek in Werkendam aan de Biesboschhaven Noord.

Het aanstekelijke enthousiasme van projectmanager Cees Verheij, de motiverende woorden van onderwijswethouder John Bakker, een rondleiding inclusief een kijkje bij de scheepslift: alle ingrediënten waren aanwezig om de kids te laten zien hoe leuk techniek én het werken in Werkendam is.

Wijs en voldaan gingen de kinderen na afloop dan ook weer naar huis. Thuis aan de etenstafel was er tenminste al één onderwerp duidelijk...

Ms Condor
De kinderen staan bij motorvrachtschip Condor. Ms Condor ligt in Werkendam op de werf voor onderhoud. Het schip is van VOF C.H. Adriaanse enmeet heeft een lengte van 110 meter en 11.45 breed. In de machinekamer staat een Mitsubishi 1700 PK motor

  • Bekijk hier het filmpje van Machinefabriek de Waal op Werkendam.net (Binnenvaartpagina). De Waal BV is gespecialiseeerd in voortstuwings- en manoeuvreertechnologie.

(Foto's WMI)

Lees meer over:

kinderen WMI Morgenster de waal bv
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.