donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Dorpsdichter Werkendam naar Aalburg

8 februari 2016 (door WerkendamNet)

WERKENDAM / AALBURG / ALTENA - Voor de dorpsdichter van Werkendam Marcel Vaandrager biedt de eenwording van de drie gemeenten van Altena nieuwe kansen. Vanaf woensdag 17 februari krijgt hij bij Oké FM in Aalburg het eigen radioprogramma genaamd ‘Dichter bij de nacht’.

Na diverse voordrachten en optredens bij radio- en tvstations in den lande voelde Vaandrager zich wel op z’n gemak in omroepland. Toen Henri Verhagen en Cor Spek van het actualiteitenprogramma Oké Magazine vroegen of hij interesse had om een uur op de radio in te vullen, was het antwoord niet moeilijk.

Meer zendtijd betekent een spade dieper
Het radiomagazine van Oké FM krijgt vanaf deze maand een uur meer zendtijd op de woensdag. Dit uur wordt gebruikt voor verdieping van items en onderwerpen die meer aandacht verdienen. In een maandelijkse cyclus krijgen de onderwerpen De Politieke Arena, Ondernemend Altena, Verzen & Gedichten en Zorg & Maatschappij meer aandacht. Marcel verzorgt iedere derde woensdag van de maand het programma ‘Dichter bij de nacht’ tussen 21.00 uur en 22.00 uur.

Dichter bij de nacht
‘Het wordt een gezellig programma, waarbij dichters een gedicht kunnen insturen dat ik voordraag. Daarna volgt, zo veel mogelijk, de bijpassende muziekkeuze van de desbetreffende dichter’, aldus Marcel Vaandrager. Oké FM is te beluisteren op 105,3 & 106,4 FM en online via www.oke.fm

Jouw gedicht op de radio
Dichters worden opgeroepen om een gedicht in te sturen met daarbij een muziekkeuze die de hij of zij vindt passen bij het ingezonden gedicht. Met de muziekkeuze zal zo veel mogelijk rekening worden gehouden. Afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen kan het voor komen dat het gedicht niet gelijk de eerstvolgende keer wordt uitgezonden.

Stuur het gedicht en de muziekkeuze naar info@marcelvaandrager.nl en vermeld ook een telefoonnummer.

Lees ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.