donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Ook tweede keer Aan Tafel met Duchenne was succes

22 april 2015 (door WerkendamNet)

 

SLEEUWIJK / GORINCHEM - Ook de tweede benefietavond 'Aan tafel voor Duchenne' was een succes. De opbrengst van die tweede keer aanschuiven was ruim 1300 euro. Daarnaast waren er nog enkele (zeer) gulle gevers en dat maakte dat het totaal over de twee avonden uitkwam op 3250 euro.

De mensen achter deze actie laten daarom weten: 'Via deze weg willen we iedereen die heeft bijgedragen aan deze twee fantastische avonden ontzettend bedanken! Dit is een geweldig resultaat en een prachtige bijdrage aan Monique haar doel om zo veel mogelijk geld bij elkaar te fietsen voor de strijd tegen Duchenne!'

Bedankje
Een extra bedankje wordt nog uitgedeeld aan het hele team van Eet en Drinkerij 't Oude Stadthuys in Gorinchem, die naast heerlijk eten ook een prima service verzorgde. 'Nogmaals bedankt allemaal en wie weet tot een volgende editie. Met dankbare groet, Aan tafel voor Duchenne!'

Duchenne Heroes
Maar er is meer... Na de eerdere actie roeien voor Duchenne gaat de moeder van Kevin uit Sleeuwijk nu de loodzware Duchenne Heroes tocht fietsen om zo veel mogelijk geld op te halen voor het onderzoek naar de oplossing voor Duchenne.

Om de strijd aan te gaan tegen Duchenne gaat de moeder van Kevin, Monique, samen met een groep mountainbikers genaamd ' Bike Team Andel' deze ontzettend zware 500 kilometer fietsen. Elke dag ruim 70 kilometer mountainbiken op onverharde wegen, zeven dagen achter elkaar. De training is sinds december begonnen, want zeven dagen lang zoveel kilometer mountainbiken is afzien, zelfs voor de best getrainde sportman of -vrouw.

Sponsoring
Om Monique te sponsoren werd om die reden met Eet en Drinkerij 't Oude Stadthuys in Gorinchemspeciaal een benefietdiner voor Duchenne in het leven geroepen.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.