donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Dichters gezocht

16 april 2015 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - De Hoogstraat van Werkendam en het winkelgebied eromheen wordt binnenkort opgefleurd door een twintigtal gedichten. Dorpsdichter Marcel Vaandrager heeft in samenwerking met de ondernemersvereniging DES Werkendam een behoorlijk aantal ondernemers enthousiast gekregen om in hun etalage een (branchegericht) gedicht te hangen. De gedichten worden afgedrukt op UV- bestendig lexaanglas en blijven daar voor langere tijd hangen.

Aanmelden
Het is de bedoeling dat dichters uit de wijde omgeving zich melden om mee te doen. ‘Op die wijze ontstaat er een gedichtenroute met een mooi palet van verschillende soorten gedichten van verschillende dichters’, volgens Vaandrager. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kan een dichter met één of meer gedichten in het winkelgebied komen te hangen. Het is de bedoeling dat de gedichtenroute na de zomervakantie feestelijk en officieel wordt geopend, waarbij de deelnemende dichters hun eigen gedicht onthullen.

Dichters die mee willen doen kunnen zich tot 15 mei aanmelden via info@marcelvaandrager.nl. Na deze termijn wordt een bijeenkomst georganiseerd voor meer uitleg voor wat betreft de verdeling van de gedichten en de planning.
 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.