donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Fort Altena subliem decor voor Open Coffee Altena

16 maart 2015 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - De dagen worden langer... De tijd naar de eerstvolgende Open Coffee Altena steeds korter. Op 9 april aanstaande gaat van deze B2B meeting - op Fort Altena - editie 18.0 van start. De vesting langs de Waterlinie is hiermee het sublieme decor voor de regionale netwerkmeeting die in 2015 overigens allerlei historische/culturele plaatsen aandoet. Van Kasteel Dussen naar Slot Loevestein, het (nieuwe!) Biesbosch Museumeiland en meer.

Maar eerst gaan de ondernemers naar Fort Altena. Pal aan de A27 ligt het schitterende Fort Altena. Als onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie is deze fortificatie, met haar combinatie van historische en moderne elementen, een unieke locatie. Sinds april 2012 huisvest het terrein van Fort Altena brasserie Kazerne C. Deze voormalige kazerne is geheel gerenoveerd en van alle gemakken voorzien. Op 9 april zijn De Kwartiermeesters gastheer. Terecht klinkt het dan ook uit hun monden: 'Fort Altena, ontwapenend gastvrij!'

Sfeer
Open Coffee Altena blijft verrassen. Nieuw deze achttiende editie is 'Just for You': een muzikaal duo dat, in combinatie met de bijzondere locatie, voor een perfecte netwerkambiance gaat zorgen. Die feel good sfeer wordt gearrangeerd door Leo en Angelique Gerritse uit Woudrichem. De eerste is onder meer bekend als oprichter van het voor velen bekende Teerkamerkoor, ook afkomstig uit voornoemde vestingstad. Het echtpaar is eigenaar van
muziekproductiebedrijf ELGÉ Muziek.

Naast de bekende pitches en Swops kunnen de aanwezige ondernemers opnieuw hun eerder gelegde contacten uitbouwen of nieuwe ontmoetingen arrangeren. Er worden weer 100 tot 125 ondernemers verwacht van binnen én buiten de regio.

Espresso
Aansluitend aan Open Coffee Altena 18.0 zal weer de Espresso verzorgd worden. Deze pilot van kennis uitwisselen en ervaring delen wordt nu voor de tweede keer gedraaid. De Espresso is kort en flashy. Vanuit het jaarthema 'Hoe maak ik mijn netwerkbijeenkomsten effectiever' wordt deze tweede keer gekeken naar de uitvoering. Het 'Tijdens...' Maximaal 15 ondernemers kunnen per Espresso deelnemen, de Sessie duurt maximaal 30 minuten.
Opgave dient te gebeuren via www.OndernemendAltena.nl en moet apart worden opgegeven. Vol = vol.

De feiten
Alles op een rijtje. Open Coffee Altena is op 9 april aanstaande op Fort Altena aan de Tol nummer 8 in Werkendam. Van 09:30 uur tot 11:00 uur. De Espresso start om 11:30 uur. Opgave en info: www.OndernemendAltena.nl. Wie mee wil doen aan de Espresso-sessie dient zich apart op te geven. Ook dat kan via voornoemde website.

Opnieuw Quality Time dus. Dit keer op Fort Altena met De Kwartiermakers als gastheer.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.