vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Veel bezoekers op Open Dag Altena College

26 januari 2015 (door WerkendamNet)

 

WERKENDAM - Op woensdag 21 januari jl. stonden de deuren van het Altena College open om bezoekers van de Open Dag te ontvangen.

In de ontvangsthal stonden leerlingen uit de bovenbouwklassen klaar om een rondleiding te geven aan wie dat maar wilde. Veel ouders en leerlingen maakten hier gebruik van, omdat dit een ideale gelegenheid was om vragen te stellen aan de leerlingen over bijvoorbeeld hun ervaringen op het Altena College.

Zowel ’s middags als ’s avonds konden de bezoekers sfeer proeven, informatie inwinnen en zelf actief zijn bij verschillende vakken. Er was zo veel te doen dat diverse bezoekers zowel ‘s middag als ‘s avonds de Open Dag bezochten. Er waren ook basischoolkinderen uit groep 8 die ‘s middags met een groepje klasgenoten en ’s avonds met hun ouders kwamen.

Belangstelling
Gezellig druk was het in het muziek lokaal waar gezongen en muziek gemaakt werd. Er was natuurlijk ook gelegenheid om zelf muziek te maken.
Ook het kooklokaal trok met zijn heerlijke geuren van zelfgemaakte hapjes veel bezoekers. Leerlingen die graag proefjes deden, konden urenlang doorbrengen in de lokalen bij natuurverkenning. Voor de sportieve leerlingen was er genoeg te doen in de gymzalen en ook de creatieve leerlingen werden flink uitgedaagd. Eigenlijk had elke vaksectie wel iets te bieden wat de belangstelling van de bezoekers opwekte.

Een woordvoerder laat weten: 'Al met al kunnen we terugkijken op een hele gezellige, nuttige dag. De Open Dag is pas écht geslaagd als leerlingen en ouders hebben kunnen ervaren waar het Altena College voor staat wat betreft onderwijs, begeleiding, zorg en sfeer.'

Lees meer over:

school altena college Open dag
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.