dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

Werkendam zet sportkanjers in het zonnetje

12 januari 2015 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Tijdens de nieuwjaarsreceptie op maandag 12 januari, zet de gemeente Werkendam drie sportkanjers in het zonnetje.
Deze drie kanjers hebben een bijzondere of mooie sportieve prestatie geleverd in 2014.
Alle sportverenigingen zijn gevraagd om kandidaten voor te dragen.

De drie sportkanjers van 2014 zijn:

Arie van den Steenhoven.
Van den Steenhoven is 70 jaar oud en traint en speelt iedere week nog even fanatiek badminton bij badmintonvereniging Cross Smash. Hij is daarmee een voorbeeld voor veel senioren hoe je ook als de jaren wat beginnen te tellen, op een gezellige manier gezond en fit kunt blijven.

Nick de Heus
Nick is vanaf zijn geboorte gehandicapt en zit in een rolstoel. Ondanks zijn beperking is Nick ook dit jaar weer leider van een juniorenteam. Hij doet dit fanatiek en nauwgezet. Ook laat hij zien dat het voor mindervaliden mogelijk is om een substantiële bijdrage te leveren aan het welvaren van de jeugd van v.v. Altena. Ook is hij   een fanatiek rolstoelhockeyer.

Jeugdteam TIOS
De Sleeuwijkse Bob Vink, Tom Vink, Esmee Boterblom, Nienke de Bruin, Floris Vink en Chiara Kros tennissen al enkele jaren samen. Dit jaar hebben zij de najaarscompetitie gewonnen. De kinderen zijn 10 en 11 jaar oud. Ze hebben allen een flinke dosis passie voor tennis en als team vullen ze elkaar goed aan. Winnen is leuk maar verlies kunnen ze ook goed dragen

De winnaars worden geëeerd tijdens de toespraak van burgemeester Haasjes op de nieuwjaarsreceptie. Samen met sportwethouder Peter van der Ven zal zij de sportkanjers bekend maken.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.