vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Voorzitterswissel bij ChristenUnie Werkendam

29 augustus 2014 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Vanaf maart 2010 is Hennie Schermers van Elderen fractievoorzitter en raadslid voor de ChristenUnie in Werkendam. Per 1 september heeft zij een nieuwe baan als directeur van de basisschool in Waardhuizen.

Hennie Schermers: “Ik ben blij dat de benoemingscommissie van de Christelijke basisschool Waardhuizen mij unaniem heeft voorgedragen als de nieuwe directeur voor C.B.S. Waardhuizen. In Waardhuizen hoop ik een positieve bijdrage te kunnen leveren aan het christelijk onderwijs en het behoud van kleine scholen.Deze nieuwe baan zal de nodige energie en tijd vergen en heeft op dit moment grote prioriteit.”

Overdragen
In overleg met fractie en bestuur heeft Hennie besloten om het fractievoorzitterschap per 1 september over te dragen aan Hermen Vreugdenhil (zie foto). Ze blijft wel raadslid voor de ChristenUnie en zal dit met veel passie en inzet blijven doen. In een verklaring laat de ChristenUnie weten: 'De fractie heeft alle vertrouwen in Hermen Vreugdenhil als fractievoorzitter van de ChristenUnie. En wenst hem veel succes en Gods onmisbare zegen bij het leidinggeven aan deze betrokken en actieve fractie.'
 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.