donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Werkendam wil in zee met lokale ondernemers

14 augustus 2014 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - De gemeente Werkendam bereidt de bouw voor van twee multifunctionele accommodaties, de zogenaamde MFA's. Eén moet er in Dussen komen, één in Werkendam en een brede school in Sleeuwijk.  De gemeente wil voor deze projecten graag in zee met  lokale ondernemers. Voor Dussen zoekt men een ontwerp-bouwcombinatie en voor Sleeuwijk en Werkendam een architect en, in een latere fase, een bouwbedrijf.

De selectie wie voor welk karwei gebeurt middels een niet-openbare aanbestedingsprocedure, een procedure met voorselectie. De gemeente Werkendam vindt het belangrijk dat lokale ondernemers dit weten en de kans hebben zich aan te melden als ze aan de geschiktheidseisen voldoen.

Eisen
Die eisen worden eind augustus gepubliceerd op de website van Tenderned, het online marktplein voor aanbestedingen van de Nederlandse overheid. Wie interesse heeft in deze aanbestedingen wordt aangeraden deze website in de gaten te houden.

Als er ondernemrs zijn die nu al vragen ehbben. kunnen zij contact opnemen met Harold Scheepers van gemeente Werkendam via harold.scheepers@werkendam.nl. Wel weven in de e-mail de contactgegevens mét  telefoonnummer vermelden.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.