vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Burgemeester Breuer: 'Relatie met gemeentesecretaris staat los van burgemeesterschap Teylingen'

16 juli 2014 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - De media kreeg er kennelijk lucht van, het gerucht ging namelijk al langer, en stelde vragen aan burgemeester Breuer over de mogelijke relatie tussen haar en de gemeentesecretaris van Werkendam, Erwin Koenen, als zijnde de aanleiding van haar sollicitatie in Teylingen. Een relatie die, volgens berichten, al meer dan een jaar gaande is. Burgemeester Carla Breuer laat de pers in de navolgende verklaring weten:

'Hierbij bevestig ik dat er sprake is van een beginnende relatie tussen mij en de gemeentesecretaris.

Wij willen tijd en ruimte nemen om een gezamenlijke toekomst te onderzoeken. Mijn sollicitatie in Teylingen staat daar los van.

De reden van mijn sollicitatie in april was dat ik graag een nieuwe uitdaging aan wilde gaan en door een cursus van het genootschap van burgemeesters ben ik mij daar nog meer van bewust geworden. De gemeente Teylingen biedt deze uitdaging. Het is een innovatieve, bruisende gemeente die volgens de vertrouwenscommissie en mijzelf een goede match opleveren. Naast een prettige uitdagende werkomgeving heb ik ook mee laten wegen dat het een geweldige woonomgeving biedt. Ik heb er heel veel zin in om na de zomer daar te starten waarbij afscheid nemen van het prachtige Werkendam inherent is.

Als ik burgemeester in Werkendam was gebleven, hadden wij deze week een besluit genomen over een andere werkconstructie. Derhalve staat mijn wens om burgemeester van de gemeente Teylingen te worden los van deze privé-ontwikkeling.'

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.