donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Showkorps Wilhelmina breed gewaardeerd op Bevrijdingstaptoe

8 mei 2014 (door WerkendamNet)

 

SLEEUWIJK - Showkorps Wilhelmina nam maandag 5 mei in Vlaardingen deel aan de Bevrijdingstaptoe waar de tribunes gevuld waren met veel enthousiaste toeschouwers.

De opening werd verzorgd door de Haringkoppen die als snel de toon zetten. De daarop volgende shows werden gepresenteerd door Thalita Vlaardingen, Euroband Rotterdam (twee shows), Excelsior Delft en, last but not least, Showkorps Wilhelmina.

Applaus
Op de Vlaardingse taptoe voerde Wilhelmina twee shows uit. De eerste was de 1001-nacht show. Aan het eind van de avond volgde de Rock & Roll show. Dit werd door het publiek breed gewaardeerd en het korps kreeg terecht een groot applaus.

Tijdens de finale kwamen alle korpsen het veld op. Na een kort dankwoord werd door alle muzikanten samen het 'Blijf bij mij Heer' en het Wilhelmus indrukwekkend gespeeld. Het taptoesignaal werd verzorgd door een trompetist van Thalita.

Bedankt
Tot slot marcheerden de korpsen een voor een af onder begeleiding van eigen muziek. Op die manier werd het publiek bedankt voor hun komst.

(Archieffoto Showkorps Wilhelmina)

Lees meer over:

showkorps wilhelmina taptoe
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.