donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Concordia Group genomineerd voor beste gebouw van Nederland

18 april 2014 (door WerkendamNet)

WERKENDAM -  Het bedrijfspand van Concordia Group is genomineerd voor de titel ‘beste gebouw van Nederland’. Volgens de jury is het kantoor een iconisch gebouw waaraan goed te zien is welke achtergrond het bedrijf heeft.

In totaal zijn er 250 gebouwen genomineerd in vier categorieën. Het kantoor van Concordia doet mee in de categorie ‘Identiteit en Icoonwaarde’. De prijsuitreiking wordt gehouden op dinsdag 20 mei.

Eigentijds
Concordia Group is voortgekomen uit Concordia Shipyards BV. Dit bedrijf, opgericht in 2001 door Cor Hoogendoorn, Cees Hoogendoorn Sr. en Chris Kornet is de basis geweest voor de huidige Concordia Group die een eigentijdse kijk op de scheepvaart heeft. Door altijd innovatief naar nieuwe ideeën te zoeken heeft het bedrijf zich in de loop der jaren kunnen ontwikkelen tot een betrouwbare speler in de maritieme industrie. Het bedrijf is gespecialiseerd in scheepsbouw, transport en offshore projecten. De kern van de activiteiten zijn gelegen in het ontwerpen en bouwen van casco's. Deze casco’s worden naar wens van de opdrachtgever als compleet schip  opgeleverd. Door de flexibele instelling en goed luisteren naar de klanten is het bedrijf in staat innovatieve schepen te ontwikkelen. Naast de bouw van casco’s is Concordia ook veelvuldig actief met de afbouw van schepen en is het bedrijf gespecialiseerd in het bemiddelen bij de aan- en verkoop van bestaande schepen..

Wie het kantoor van Concrodia Group aan de Werkendamse Biesboschhaven wil bekijken, samen met de andere genomineerde gebouwen, kan dat doen op www.gebouwvanhetjaar.nl (Foto Concordia Group)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.