Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Gemeenteraadsverkiezingen live op lokale radio'
10mrt 2014

Gemeenteraadsverkiezingen live op lokale radio

WERKENDAM - 'De gemeenten krijgen er de komende jaren veel taken bij, dus alle reden om je als burger uit te spreken bij de gemeenteraadsverkiezingen. Ben je er nog niet uit welke partij jouw stem mag ontvangen? Behoor jij nog tot de groep zwevende kiezers? Luister dan zeker woensdag 19 maart vanaf 12:00 uur naar Radio A-FM.' Met deze trigger worden luisteraars opgeroepen op 19 maart vooral af te stemmen op het lokale radiostation.

Op de verkiezingsdag laat de omroep alle partijen de politieke visies en standpunten nog eens voorbij komen en nemen de verslaggevers van Radio A-FM de microfoon onder hun arm door alle kernen in de gemeenten Werkendam en Woudrichem. Woordvoerder Rik Verhagen: 'We trappen af met een twee uur durend politiek café van 12:00 tot 14:00 uur vanuit de studio met presentator Piet Hartman. Hij heeft alle politieke partijen stuk voor stuk persoonlijk in de afgelopen weken gesproken. Tussen 14:00 en 21:00 uur laten we alle politieke partijen nog eens de revue passeren en vatten we de standpunten nog eens samen. Ook blikken we terug op de debatavonden, gaan we alle dorpen langs waar we praten met partijleden en stemmende burgers, en nemen we polshoogte bij de stembureaus.'

Bekendmaking
Om 21:00 uur sluiten de stembussen en is men live te horen vanuit de raadszalen in Werkendam en Woudrichem.Verhagen: 'Zo hoort u als eerste op Radio A-FM de verkiezingsuitslagen, die kern voor kern door de burgemeester bekend gemaakt gaan worden.'Deel dit bericht met je vrienden!