donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Ondernemend Altena gaat van online prescence naar glossy zakelijk

20 februari 2014 (door WerkendamNet)

ALTENA - Binnenkort beklimt het virtuele platform Ondernemend Altena een exclusief podium. Ondernemend Altena gaat samenwerken met magazine Bedrijvig Heusden en Altena. Zo wordt een online presentatie een glossy ontmoeting in een zakelijke kwartaaluitgave.

Groep Ondernemend Altena op LinkedIn - gemanaged door de redactie van Altena Steden.net - is bedoeld voor netwerkers, durfondernemers, creatieve breinen, businesspartners, ondernemende geesten en aanstormend talent. Visies delen, prikkels geven, toevoegen, zaken doen. Het kan allemaal. Ondernemend Altena gelooft in de potentie van de regio en brengt daarom ondernemers bij elkaar, onder meer via Open Coffee Altena: informeel netwerken met Coffee als brandstof. En nu dus in een spiksplinternieuw B2B-zakenblad.

Presenteren
Van ondernemers voor ondernemers, is dus het motto. Leden van Ondernemend Altena kunnen zich voor een extra scherp tarief presenteren in het nieuwe magazine aan de zakelijke markt in Heusden en Altena die zo'n 7.000 bedrijven omvat.
Wie lid is kan een korte en krachtige samenvatting van zijn of haar LinkedIn-profiel in het magazine plaatsen naast de uiting van Ondernemend Altena. Dat gaat via het zogenaamde Ondernemerspaspoort. Deze beslaat een kwart pagina en omvat een korte 'pitch', een portretfoto, het bedrijfslogo en de contactgegevens. In samenwerking met Ondernemend Altena-manager Cor Spek wordt dit paspoort vervolgens geoptimaliseerd.

Verspreiding
Eind maart wordt de eerste uitgave van Bedrijvig Heusen en Altena verspreid onder alle bedrijven in Heusden en Altena. Ook wordt het magazine gepresenteerd op de Fenexpo van 15-17 april in Gorinchem en exclusief op 10 april tijdens Open Coffee Altena 13.0 in Wijk en Aalburg.

Wie meer wil weten: info @ ondernemendaltena.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.