donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Hennie Schermers unaniem gekozen tot lijsttrekker ChristenUnie

26 november 2013 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Hennie Schermers is vanavond (25-11) unaniem verkozen als lijsttrekker ChristenUnie Werkendam. Gezien haar reacties na afloop is zij daar blij mee.

Op FaceBook liet zij direct al weten: 'Goede, opbouwende avond achter de rug van de ledenvergadering voor de ChristenUnie. Bijna alle stoelen bezet en veel goede punten aangereikt gekregen om op te pakken in de komende campagnetijd. Leuk als mensen zo betrokken zijn. Dankbaar dat ik het vertrouwen krijg om lijsttrekker te mogen zijn voor deze enthousiaste partij!' Ook op twitter was Schermers direct actief: ' 'Dankbaar voor het vertrouwen wat unaniem uitgesproken werd op de ledenvergadering om mij te kiezen als lijsttrekker voor de ChristenUnie.'

Kandidaten
Op plaats twee staat Hermen Vreugdenhil uit Nieuwendijk (op dit moment wethouder te Aalburg). De plaatsen drie en vier worden bezet door de huidige burgerleden Wim Holster en Henrico Bassie. Raadslid Machiel Verdoorn heeft aangegeven een stapje terug te willen doen en staat op plaats vijf. Nieuwkomer Floor de Jong uit Dussen staat op plaats zes.

De ChristenUnie presenteert al haar dertig kandidaten op haar website: www.werkendam.christenunie.nl

Bij de foto:
Voor: (l) Hermen Vreugdenhil (2), (m) Hennie Schermers (1) en (r) Wim Holster (3) | Achter: (l) Machiel Verdoorn (5), (m) Henrico Bassie (4) en (r) Floor de Jong (6)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.