Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Ondernemers Altena zeilen voor Voedselbank'
11mei 2013

Ondernemers Altena zeilen voor Voedselbank

ALTENA - Ondernemend Altena (de LinkedIngroep achter Open Coffee Altena) organiseert twee nieuwe netwerk events: varend en ´vliegend´. Twee blauwe welteverstaan. De virtuele groep gaat al netwerkend zeilen voor het goede doel vanuit Woudrichem. Een maand later zijn de ondernemers te gast bij de Koninlijke Luchtmacht op Vliegbasis Volkel. Initiatiefnemer Cor Spek, die ook Open Coffee Altena organiseert, noemt de blauwe events 'stuk voor stuk unieke mogelijkheden om nieuwe ondernemers te ontmoeten die geloven in kansen.' Want dat is waar LinkedIn Ondernemend Altena voor staat.

Op het water
Het eerste blauwe event is op het water en betekent handen uit de mouwen: zelf aan de touwen, zelf de zeilen hijsen. Op 16 mei 2013 organiseert Ondernemend Altena een exclusieve netwerktrip aan boord van zeilklipper Hoop op Zegen van Zeilcharter Hoekse Waard. Veertig ondernemers kunnen zich aanmonsteren voor een ochtend handen uit de mouwen én netwerken.
De luxe klipper vaart dan voor het goede doel. Iedere ondernemer betaalt 25,00 euro. De opbrengst is één op één voor de basisschoolkinderen van Voedselbank Altena.

  • Inschepen gebeurt vanaf 09:00 uur in de Woerkumse haven. De netwerkochtend op het water duurt tot 12.00 uur.

Ondernemers dienen zich beslist in te schrijven. Deelname is pas een feit na ontvangst van het inschrijfgeld ad 25,00 euro op giro 8119160 t.n.v. TekstAtelier in Wijk en Aalburg o.v.v. Klipper Event. De volgorde van ontvangst is bepalend.

  • Aanmelden per e-mail: StedennetAltena@Aalburg.net o.v.v. 'Klipper Event'

In de lucht
Het tweede blauwe event is op 13 juni aanstaande: een dagje blauw. Dan is Ondernemend Altena te gast bij Defensie, c.q. de Koninklijke Luchtmacht (KLu) op Vliegbasis Volkel. De KLu organiseert een werkgeversmeeting waar 250 werkgevers verwacht worden.
Naast een ruime gelegenheid tot netwerken (in de VIP-tent nabij de landingsbaan) biedt de dag ook boeiende speakers die nadenken over zaken als  de meerwaarde die een reservist zijn (haar) werkgever biedt. Eén van de boeiende sprekers is CDA Tweede Kamerlid Raymond Knops.

  • Het programma is van 09:00 uur tot 14:30 uur. Meer details volgen via de (digitale) pers.

Wie ook deze unieke (gratis!) netwerkkans wil grijpen, moet zich (security) aanmelden. U ontvangt dan t.z.t. aanvullende programmainformatie.

  • Aanmelden: per mail naar StedennetAltena@Aalburg.net o.v.v. 'KLu Event'.
    Om security redenen zijn daarbij bedrijfsnaam, naam, (privé) woonadres en woonplaats van belang. Op de dag zelf is voor de toegangscontrole een paspoort of ander geldig identiteitsbewijs nodig, plus een speciaal toegangsbewijs dat u na aanmelding krijgt toegezonden.

Voor beide events geldt… Wees er snel bij: want vol = vol!

Open Coffee Altena
LinkedIn Groep Ondernemend Altena wordt gemanaged door de redactie van Stedennet Altena. Ondernemend Altena is speciaal voor netwerkers, durfondernemers, creatieve breinen, businesspartners, ondernemende geesten en aanstormend talent. Onder het motto: 'Visies delen, prikkels geven, toevoegen, zaken doen. Het kan allemaal. Als je elkaar maar weet te vinden...'

Ondernemend Altena gelooft in de potentie van de regio en brengt daarom ondernemers bij elkaar, onder meer via Open Coffee Altena: informeel netwerken met koffie als brandstof... 'Naast Open Coffee Altena zijn de blauwe events in mei en juni twee nieuwe, boeiende manieren van ontmoeten', aldus Spek. 'Geven is de nieuwe manier van zaken doen. Daarom zijn ook deze events gratis. Waar vind je dat nog?'Deel dit bericht met je vrienden!