zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

ChristenUnie is gegroeid in Altena

13 september 2012 (door WerkendamNet)

ALTENA - ChristenUnie Aalburg, Werkendam en Woudrichem kijken 'met grote dankbaarheid' terug op het resultaat van de Tweede Kamerverkiezingen in de regio. Waar in 2010 de cijfers een lichte krimp lieten zien, was er nu in alle drie gemeenten sprake van een stijgend resultaat ten opzichte van de afgelopen verkiezingen. In Woudrichem behaalde de ChristenUnie zelfs een recordaantal van 1261 stemmen.

Een overzicht:

  • Woudrichem: 1.261 stemmen + 1,9% ten opzichte van 2010 (hoogste aantal ooit tijdens (TK) verkiezingen in deze gemeente)
  • Aalburg: 851 stemmen + 0,5% ten opzichte van 2010
  • Werkendam: 1.098 + 0,4% ten opzichte van 2010

Ondanks dat het aan het begin van de avond nog even spannend was, lijkt het erop dat de ChristenUnie "haar" vijf zetels mag behouden. Kandidaat Kamerlid (23) Hermen Vreugdenhil kijkt met tevredenheid terug op de afgelopen campagneperiode. 'Er is veel werk verzet door het regionale campagneteam en het resultaat mag er zijn overal een kleine plus en in Woudrichem zelfs een recordaantal stemmen op de ChristenUnie! Dit geeft de drie afdelingen een duwtje in de rug voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2014', aldus Vreugdenhil. (ChristenUnie)

 

Lees meer over:

Christenunie campagne
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.