donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Sfeervolle campagneavond tussen Dussense appelbomen

4 september 2012 (door WerkendamNet)

ALTENA - Op vrijdag 31 augustus jl. organiseerde ChristenUnie Aalburg, Werkendam en Woudrichem een speciaal zomeravondprogramma met Carola Schouten in de boomgaard van de familie van Helden uit Dussen. Het uit Giessen afkomstige Kamerlid gaf aan dat de bijeenkomst voelt als een thuiswedstrijd: “het is goed om aan het eind van een overvolle campagneweek hier weer te zijn” aldus de nummer drie op de landelijke ChristenUnie kieslijst.

Ondanks deze thuiswedstrijd kon Carola Schouten rekenen op een aantal stevige vragen. Zo werd er gesproken over de verhoging van het eigen risico in de zorg en met name de uitwerking voor de zwakkeren in de samenleving. Schouten gaf aan dat mede door inzet van de ChristenUnie fractie juist deze groep mensen werd gecompenseerd door een verhoging van de zorgtoeslag.
Ook lokale onderwerpen als de A27, aanrijtijden van de hulpdiensten en het openbaar vervoer kwamen aan bod. Carola Schouten kon op de diverse punten concreet antwoord geven over de inzet van ChristenUnie op deze punten. Zo meldde zij dat de partij zich actief heeft ingezet om de problemen op te lossen rondom de aanrijtijden van de politie. Helaas is bleek er geen Kamermeerderheid te zijn om de problemen direct op te lossen aldus Schouten.

Volleybal
Na afloop van het formele programma werd door een aantal aanwezigen een vriendschappelijk volleybaltoernooi gespeeld, het team van de ChristenUnie kwam het beste uit de bus. Iets wat voor de vele aanwezigen geen verrassing was!

Campagneavond
Aanstaande donderdag 6 september is de grote afsluitende campagneavond in Dordrecht, iedereen is van harte welkom! Meer informatie kunt u vinden op de website van de lokale ChristenUnie.

Lees meer over:

Christenunie campagne schouten
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.