donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Altenagroep doet mee aan sponsorfietstocht

30 juli 2012 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - Gezamelijk jezelf actief inzetten en daarbij je vereniging ondersteunen, dat is het doel van de sponsorfietstocht van Rabobank Altena op zaterdag 1 september. En wij als Scouting Altenagroep doen daar ook gezellig aan mee. Maar we willen dit niet alleen met onze groep doen, graag zien we ook ouders, vrienden en kennissen van onze leden deelnemen hieraan.

Op zaterdag 1 September 2012 organiseert Rabobank Altena een sponsorfietstocht (van ongeveer 30km) voor lokale verenigingen/stichtingen die klant zijn van Rabobank Altena. Wij, Scouting Altenagroep, doen hier natuurlijk ook aan mee en zijn hiervoor op zoek naar ouders die ook graag meefietsen met ons! Door deel te nemen aan deze sponsorfietstocht kunnen wij een financiële bijdrage verdienen (per fietsende persoon: 10 euro). Wij hopen met ongeveer 50 personen (meer mensen zijn van harte welkom) aan deze fietsroute deel te nemen; waardoor wij 50 maal 10 euro (€500, -) verdienen. Dit bedrag zal echter worden verdubbeld als we de prijs voor de best verklede vereniging winnen.

Deze bijdrage van de Rabobank zal besteed worden aan activiteiten en/of spelmateriaal ten  behoeve van alle speltakken.

Voor wie?
Deze sponsorfietstocht gaan we fietsen met onze leden en leiding van bijna alle speltakken, alleen de welpen zullen niet deelnemen aan de tocht vanwege de afstand. Uiteraard hopen we dat ook de ouders, vrienden en kennissen van onze leden te mogen verwelkomen hierbij.

Waar en wanneer?
Op zaterdag 1 september 2012 verzamelen we om 10:00 bij Muziekvereniging Irene, Graaf van Hornelaan 46 in Werkendam. Uiterlijk 3 uur later verwachten we aan het eind van de route te zijn aangekomen. 

Wat moet ik doen om deel te nemen?
Wij verwachten het volgende van u als u wilt deelnemen:

  • Een fiets die in goede staat verkeerd
  • Een lunchpakketje en drinken voor onderweg
  • Goede kleding (let op het weer!)
  • Verkleedspullen (u krijgt hier op een later moment nog een e-mail over)

Hoe kan ik mijzelf inschrijven?
Door  een e-mail te sturen naar sponsorfietstocht@altenagroep.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  met daarin vermelding van:

  • Aantal personen
  • Namen deelnemer(s)

U zult hierna een bevestigingsmail van de opgave ontvangen met daarin tevens informatie over de verkleedspullen.

Lees meer over:

Fietstocht Scouting
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.