donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

CDA Werkendam: verzuchting om samenwerking

17 november 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Mooie rapporten, veel praten met en over elkaar, mooie doelstellingen vastellen en indicatoren en meer, verzuchte de Werkedamse CDA. Volgens de gaat  het om de wil om samen te werken. Vele uren met elkaar praten om na te gaan hoe verder is geen optie meent men in Werkendam. "We kunnen deze tijd beter besteden aan echte samenwerking. Wij zijn ook van mening als de wil er is om samen te werken, problemen oplosbaar zijn."

Op de site scijft het CDA: "Als raad hebben wij zelf ook een rol in de samenwerking, en eerlijk is eerlijk, deze raad wil verregaand samenwerken. We moeten het niet over grote broer en klein broertje hebben maar of de wil er is.  In Altena moeten we groot genoeg met elkaar zijn om te laten zien dat we eruit kunnen komen. Wij roepen dan ook ons college op om samen met de colleges van Aalburg en Woudrichem te laten zien aan de burgers dat de wil er is om samen te werken.
Een heel slecht voorbeeld van hoe het niet moet is de samenwerking op ICT gebied. Wat hebben we elkaar uiteindelijk gebracht... we houden elkaar op de hoogte van onze eigen voortgang op ICT gebied. Zo moet het dus niet."

Lees meer over:

cda samen samenwreking
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.