Alles over Werkendam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Muzikale intocht Sinterklaas met zijn Pieten ' Archieffoto van de aankomst van de Sint in Sleeuwijk in 2018.
23nov

Activiteit in Werkendam: Muzikale intocht Sinterklaas met zijn Pieten

Zaterdag 23 november 2019 vanaf 15:00 uur.

SLEEUWIJK - Ook dit jaar arriveert Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten in de haven van Sleeuwijk. De Goedheilig man komt aan met de Riveerboot.

Namens de gemeente Altena wordt Sinterklaas, direct als hij van boord komt, daar ook welkom geheten.

Vandaar gaat de kinderschare met Sint voorop naar Winkelcentrum De Nieuwe Es, waar het feest wordt voortgezet. Het geheel wordt als altijd muzikaal omlijst door de Zwarte Pietenband.

Uiteraard zijn vaders en moeders, opa's en oma's, maar ook buurmannen en buurvrouwen, vriendjes en vriendinnetjes, neefjes en nichtjes, kennisjes en bekenden allemaal van harte welkom.

Bakfiets
Vorig jaar (2018) verplaatste de Sint zich per bakfiets naar het winkelcentrum. Eerder was dat onder meer per paard (Amigo, plaatsvervanger voor Amerigo) en in een kever cabriolet. Hoe hij dit jaar naar de Nieuwe Es gaat, is (nog) niet bekend. Maar Sint zou Sint niet zijn, als er niets te raden bleef ...

Theatergroep YrroS! uit Sleeuwijk verzorgt de intocht die ook dit jaar weer wordt georganiseerd door de winkelersvereniging.

(Foto Theatergroep YrroS!)

Contactinformatie:
Locatie: Sleeuwijk
Organisator: WC De Nieuwe Es | Theatergroep Yrros.


Deel dit bericht met je vrienden!