Alles over Werkendam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Koningsdag de Dussenaar' De activiteiten zijn bij en rond de Dussenaar.
27apr

Activiteit in Werkendam: Koningsdag de Dussenaar

Zaterdag 27 april 2019 vanaf 08:00 uur.

DUSSEN - Het programma voor Koningsdag 2019... Zaterdag 27 april.

Op Koningsdag zijn de activiteiten bij MFA De Dussenaar.

08.00 uur: Kleedjesmarkt
Een uitgelezen kans voor alle Dussenaren om hun 2e hands spullen te verkopen

10.00 uur: Nummers afhalen voor de versierde fietsoptocht.

10.15 uur: Aubade

10.30 uur:  Optocht versierde fietsen/karren 

Het thema dit jaar is: Altena in verband met de samenvoeging van de gemeenten. Maak er allemaal wat moois van, want er zijn ook dit jaar weer leuke prijzen te winnen.

Route: Vrijheidsplein, Munsterkerk, Zuideveldlaan, Heren van Brechtlaan, Van der Dussenlaan, Wilhelminastraat, Molenplantsoen, Smaelweer, Groot Zuideveld, Molenkade, Wilhelminaplantsoen. (route onder voorbehoud van weer en afsluitingen).

11.30 uur: Kinderspelen Er zijn leuke activiteiten voor elke leeftijd. Voor de jongste kinderen zijn er spelletjes en een springkussen. De kinderen vanaf ca 8 jaar kunnen meedoen aan een (outdoor) lasergame. Er zal gestreden worden in teams van maximaal 5 personen.  13.30 uur: Einde kinderspelen en prijsuitreiking versierde fietsen

14.00 uur: Seniorenmiddag  

De senioren zijn welkom voor een gezellige middag. Er staat koffie met wat lekkers klaar en ook een consumptie wordt u aangeboden door de Oranjevereniging. Onder het genot van dit alles zal cabaretgroep  “de Gulle Lach” een optreden voor u verzorgen. Deze groep was al eens eerder bij ons te gast maar nu weer met een heel nieuw programma. Allen hartelijk welkom in MFA De Dussenaar.

14.00 uur: Fietstocht / autopuzzelrit        Er is een mooie fietstocht /puzzelrit uitgezet in de omgeving. De tocht is een samenwerking met het Oranje comité in Meeuwen. Tijdens de tocht zijn er diverse opdrachten.
16.00 uur:  Muziek verzorgd door Zanger, Gitarist & Entertainer Stephan Barneveld

Stephan Barneveld is een veelzijdig artiest die optreed als zanger/gitarist, DJ en entertainer op feesten. Het repertoire bestaat uit pop, soul, rock & roll, country, disco, rock, nederpop, smartlap en top 40 muziek. Het is muziek voor jong en oud en aangepast aan de sfeer en wensen van het publiek.  Bij alle optredens verzorgt hij een stukje entertainment en ook betrekt hij graag het publiek bij zijn optredens. Eén voor het publiek, twee voor de show…Laat u verrassen. 

18.00 uur: BBQ   Gezellige BBQ voor de gehele familie. De kosten zijn 5 euro per persoon (excl. drinken). Vooraf opgeven is gewenst en kan tot en met zaterdag 20 april bij Jurgen Goedegebuure. Eten onder het genot van muziek verzorgd door Stephan Barneveld.

19.30 uur: Prijsuitreiking fietspuzzeltocht en trekking loterij

Contactinformatie:
Locatie: Dussen
Organisator: Oranjevereniging Dussen
Email:Contact@oranjeverenigingdussen.nl
Website:http://www.oranjeverenigingdussen.nl


Deel dit bericht met je vrienden!