Alles over Werkendam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Vrijheid-express bij Biesbosch MuseumEiland' De Vrijheid-express brengt vrijheid letterlijk dichtbij.
18apr

Activiteit in Werkendam: Vrijheid-express bij Biesbosch MuseumEiland

Donderdag 18 april 2019, van 14:00 uur tot 17:00 uur.

Werkendam - De Vrijheid-express komt tijdens de Maand van de vrijheid naar alle Nederlandse provincies. De express bezoekt scholen, buurthuizen, stads- en dorpspleinen en brengt en verzamelt bijzondere verhalen over de bevrijding van de eigen regio en over oorlog en vrede. In de Vrijheid-express maakt de bezoeker kennis met de betekenis van vrijheid en onvrijheid toen en nu.

Iedereen is welkom in de Vrijheid-express, in het bijzonder mensen die niet zo snel naar een museum of theater toe zullen gaan, en mensen met een eigen oorlogsverhaal. De Vrijheid-express brengt vrijheid dichtbij.

De Vrijheid-express biedt een podium aan verhalen over oorlog en vrijheid. Door de inzet van lokale partners, comités en festivals wordt per provincie een programma op maat samengesteld.
Persoonlijke ontmoetingen, intieme voorstellingen en unieke optredens maken onderdeel uit van de programmering in en rond de Vrijheid-express. In de bussen kan iedereen meedenken over de betekenis van vrijheid, en een persoonlijke boodschap achterlaten. Zo geven we samen vrijheid door.

Contactinformatie:
Locatie: Werkendam
Organisator: Biesbosch MuseumEiland
Email:info@biesboschmuseumeiland.nl
Website:http://biesboschmuseumeiland.nl/


Deel dit bericht met je vrienden!